קראמבל משמשים מושמושי

קטגוריהרמת קושיקלול

קראמבל משמשים שמכינים ברגע, קינוח קליל ולא כבד שכיף לאכול אחרי ארוחה טובה מבלי להרגיש נורא.

עונת המשמש הקצרה גורמת לכולנו לפוצץ את המקרר בפרי הכיפי הזה בלחץ לפני שיגמר.

אמה מה, אנחנו רצים לקנות אבל לא ממש מספיקים לאכול את הכמויות ההיסטריות של "עם במלחמה" שאנחנו מורגלים לקנות.

אז מה תעשו עם קילו משמשים רגע לפני שהוא ז"ל?

לכבוד העונה הכתומה של המשמשים הטעימים והנדירים, קראמבל קיצי וקליל שמכינים ברגע.

קראמבל משמשים

מס' מנות1 מנות
זמן הכנה10 דקותזמן בישול55 דקותסה"כשעה 5 דקות

לשכבת משמש
 1 ק"ג משמשים חצויים ומגולענים
 2 כפות סוכר חום
 כפית קינמון
 גרידה מתפוז אחד
לקראמבל
 2 כוסות קמח
 100 גרם חמאה בטמפ' החדר
 חצי כוס סוכר

1

נחמם תנור ל – 180 מעלות.

שכבת משמש
2

נערבב בקערה את כל החומרים ומסדרים בתבנית משומנת.

קראמבל
3

מערבבים בקערה את כל חומרי הקראמבל ומערבבים בעזרת הידיים עד לקבלת מרקם פירורי.

4

מרפדים תבנית בנייר אפייה ונכניס את הקראמבל ל – 15 דקות אפייה. נערבב מידי פעם כדי לשזף את הקראמבל בצורה אחידה.

הרכבה
5

נפזר את הקראמבל מעל הפירות ונכניס לתנור ל – 40 דקות.

6

מומלץ להגיש עם גלידת וניל או קרם פרש.

מרכיבים

לשכבת משמש
 1 ק"ג משמשים חצויים ומגולענים
 2 כפות סוכר חום
 כפית קינמון
 גרידה מתפוז אחד
לקראמבל
 2 כוסות קמח
 100 גרם חמאה בטמפ' החדר
 חצי כוס סוכר

הוראות הכנה

1

נחמם תנור ל – 180 מעלות.

שכבת משמש
2

נערבב בקערה את כל החומרים ומסדרים בתבנית משומנת.

קראמבל
3

מערבבים בקערה את כל חומרי הקראמבל ומערבבים בעזרת הידיים עד לקבלת מרקם פירורי.

4

מרפדים תבנית בנייר אפייה ונכניס את הקראמבל ל – 15 דקות אפייה. נערבב מידי פעם כדי לשזף את הקראמבל בצורה אחידה.

הרכבה
5

נפזר את הקראמבל מעל הפירות ונכניס לתנור ל – 40 דקות.

6

מומלץ להגיש עם גלידת וניל או קרם פרש.

קראמבל משמשים מושמושי

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר.