עוגיות חמאה מפנקות בניחוח לבנדר שמקפיץ את העוגית חמאה הקלאסית לרמה הבאה
כל מצב הקרנולה מלמד אותנו לחיות בכל מיני הגבלות ומגבלות למיניהן ואחת מהן היא האופציה לטוס מכאן. אנחנו מאוד אוהבים לנסוע ולטייל בכל הזדמנות שיש לנו, ועכשיו אי אפשר. גם הנסיעות שתוכננו בוטלו.
למזלנו, המדינה שלנו, קטנה ככל שתיהיה, מכילה אופציות טיול מדהימות ומגוונות.
אז בשבת שעברה ארזנו את עצמנו והצפנו עד מרום גולן, קיבוץ פסטורלי למרגלות החרמון שגם עכשיו האוויר קריר ובערב אפשר להגיד שקפוא.
מתכון לעוגיות חמאה עם לבנדר. העוגיות חמאה הקלאסיות עם טעם עדין של לבנדר שמרים אותן לרמה הבאה

נחמם תנור ל – 180 מעלות.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה נערבב את כל חומרי העוגיות עד לקבלת בצק אחיד.
ניצור כדור גדול מהבצק, נעטוף בניילון נצמד ונכניס למקרר לשעה.
נוציא את הבצק מהמקרר, נוציא כל פעם כמות קטנה ממנו ונעשה ממנה כדור קטן. נמעך את הכדור עד לעובי הרצוי ונסדר בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
נכניס לתנור ל – 20 דקות' או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בקצוות (מי שאוהב אותן ממש שחומות שישאיר עוד, רק תשגיחו שלא ישרפו)
מרכיבים
הוראות הכנה
נחמם תנור ל – 180 מעלות.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה נערבב את כל חומרי העוגיות עד לקבלת בצק אחיד.
ניצור כדור גדול מהבצק, נעטוף בניילון נצמד ונכניס למקרר לשעה.
נוציא את הבצק מהמקרר, נוציא כל פעם כמות קטנה ממנו ונעשה ממנה כדור קטן. נמעך את הכדור עד לעובי הרצוי ונסדר בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
נכניס לתנור ל – 20 דקות' או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בקצוות (מי שאוהב אותן ממש שחומות שישאיר עוד, רק תשגיחו שלא ישרפו)