גבינת פאניר ברוטב מסאלה עשיר וקטיפתי
אז אחרי שהכנו גבינת פאניר, צריך לעשות איתה משהו. בדרך כלל אני מכינה פאלאק פניר, שזו המנה הכי מוכרת עם גבינת הפאניר אבל כבר קיבלתם ממני את המתכון לפאלאק טופו אז אם בא לכם לעשות כזה, פשוט תחליפו את הטופו שבמתכון לגבינת הפאניר והרי לכם הפאלאק פאניר.
היום נשלב את הפאניר ברוטב מסאלה עשיר וקטיפתי שעוטף בשלמות את הגבינה העדינה.
גבינת פאניר ברוטב מסאלה עשיר וקטיפתי

נכין קערה גדולה עם קורנפלור ונשים בתוכו את קוביות הגבינה. נקפיץ קלות עד שכל הקוביות מצופות בשכבה דקה של קורנפלור.
נחמם מחבת עם מעט שמן ונטגן את קוביות הגבינה עד להשחמה.
נחמם סיר עם מעט שמן ונוסיף את התבלינים: גארהם מאסאלה, כמון, קינמון, הל, אגוז מוסקט וציפורן. נטגן 2 דקות.
נוסיף בהדרגה: שום, ג'ינג'ר, פלפל חריף, בצל וגמבה. מבשלים 10 דקות.
נוסיף את העגבניות ונבשל עד ריכוך.
מוסיפים את המים ושאר התבלינים: פלפל, כורכום, פפריקה ומלח. מבשלים עם מכסה סגור 30 דקות.
מורידים מהאש וטוחנים את תכולת הסיר בעזרת בלנדר מוט/מעבד מזון. מחזירים לאש קטנה, מוסיפים את החלב קוקוס ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 2 דקות נוספות.
נכניס לתוך הרוטב את קוביות הגבינה המטוגנות.
מרכיבים
הוראות הכנה
נכין קערה גדולה עם קורנפלור ונשים בתוכו את קוביות הגבינה. נקפיץ קלות עד שכל הקוביות מצופות בשכבה דקה של קורנפלור.
נחמם מחבת עם מעט שמן ונטגן את קוביות הגבינה עד להשחמה.
נחמם סיר עם מעט שמן ונוסיף את התבלינים: גארהם מאסאלה, כמון, קינמון, הל, אגוז מוסקט וציפורן. נטגן 2 דקות.
נוסיף בהדרגה: שום, ג'ינג'ר, פלפל חריף, בצל וגמבה. מבשלים 10 דקות.
נוסיף את העגבניות ונבשל עד ריכוך.
מוסיפים את המים ושאר התבלינים: פלפל, כורכום, פפריקה ומלח. מבשלים עם מכסה סגור 30 דקות.
מורידים מהאש וטוחנים את תכולת הסיר בעזרת בלנדר מוט/מעבד מזון. מחזירים לאש קטנה, מוסיפים את החלב קוקוס ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 2 דקות נוספות.
נכניס לתוך הרוטב את קוביות הגבינה המטוגנות.