ממרח פסטו קלאסי

קטגוריהרמת קושיקלול

ממרח פסטו קלאסי שעושים מבזיליקום, צנוברים, פרמז'ן ושמנ"ז.

כמובן שאפשר להתפרע עם הירוקים (תרד, כוסברה וכו') ולהחליף את הצנוברים באגוזים אחרים (אגוזי מלך למשל), אני הכי אוהבת את הקלאסי ומשתדלת לעדכן את המקרר בממרח טרי כל פעם שנגמרת הצנצנת.

זה תמיד טוב שיש, על פרוסה, לפסטה כשאין לי זמן להשקיע או בתוך מאפים.

קיצר, תתארגנו על צנצנת, אתם תראו שזה שימושי וממכר.

ממרח פסטו קלאסי, תארגנו לכם כזאת צנצנת במקרר. למרוח על חתיכת לחם טובה או לתקתק פסטה, שיהיה, על כל מה קרה שלא יבוא.

ממרח פסטו

מס' מנות1 מנות
זמן הכנה10 דקותסה"כ10 דקות

 2 כוסות עלי בזיליקום טרי
 50 גרם פרמז'ן
 3 שיני שום קלופות
 רבע כוס צנוברים
 חצי כוס שמן זית
 כפית מלח

1

שמים את כל המרכיבים, מלבד השמן זית, במעבד מזון וטוחנים מעט

2

מוסיפים את השמ"ז ומלח בזמן שטוחנים עד לקבלת המרקם הרצוי

מרכיבים

 2 כוסות עלי בזיליקום טרי
 50 גרם פרמז'ן
 3 שיני שום קלופות
 רבע כוס צנוברים
 חצי כוס שמן זית
 כפית מלח

הוראות הכנה

1

שמים את כל המרכיבים, מלבד השמן זית, במעבד מזון וטוחנים מעט

2

מוסיפים את השמ"ז ומלח בזמן שטוחנים עד לקבלת המרקם הרצוי

ממרח פסטו קלאסי

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר.