קראמבל משמשים שמכינים ברגע, קינוח קליל ולא כבד שכיף לאכול אחרי ארוחה טובה מבלי להרגיש נורא.
עונת המשמש הקצרה גורמת לכולנו לפוצץ את המקרר בפרי הכיפי הזה בלחץ לפני שיגמר.
אמה מה, אנחנו רצים לקנות אבל לא ממש מספיקים לאכול את הכמויות ההיסטריות של "עם במלחמה" שאנחנו מורגלים לקנות.
אז מה תעשו עם קילו משמשים רגע לפני שהוא ז"ל?
לכבוד העונה הכתומה של המשמשים הטעימים והנדירים, קראמבל קיצי וקליל שמכינים ברגע.

נחמם תנור ל – 180 מעלות.
נערבב בקערה את כל החומרים ומסדרים בתבנית משומנת.
מערבבים בקערה את כל חומרי הקראמבל ומערבבים בעזרת הידיים עד לקבלת מרקם פירורי.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ונכניס את הקראמבל ל – 15 דקות אפייה. נערבב מידי פעם כדי לשזף את הקראמבל בצורה אחידה.
נפזר את הקראמבל מעל הפירות ונכניס לתנור ל – 40 דקות.
מומלץ להגיש עם גלידת וניל או קרם פרש.
מרכיבים
הוראות הכנה
נחמם תנור ל – 180 מעלות.
נערבב בקערה את כל החומרים ומסדרים בתבנית משומנת.
מערבבים בקערה את כל חומרי הקראמבל ומערבבים בעזרת הידיים עד לקבלת מרקם פירורי.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ונכניס את הקראמבל ל – 15 דקות אפייה. נערבב מידי פעם כדי לשזף את הקראמבל בצורה אחידה.
נפזר את הקראמבל מעל הפירות ונכניס לתנור ל – 40 דקות.
מומלץ להגיש עם גלידת וניל או קרם פרש.