קציצות הודו אפויות עם קינואה וירקות בחצי שעה. טעימות בטירוף, בריאות ולא משמינות
חודש תשיעי.. מריחים את הסוף. ההתרגשות שלי בשיא ואני לא יכולה לחשוב על שומדבר אחר, חוץ ממה שאני יאכל לארוחת בוקר, צהריים וערב. אובייסלי.
כל כך נהנתי מההיריון הזה לכל אורכו עד שהגיע חודש אוגוסט ואיתו החום הגדול.
פעם יצא לכם להיות בחודש תשיעי בחום של אוגוסט? אז לי כן.
קצת לא נעים לי להתלונן על הפלא שקורה בתוכי אבל תאמת שכבר מיציתי. חם לי, כבד לי וכואב לי הגב. אין לי כוחות לעמוד במטבח ולבשל, חם שם וצריך לעמוד.
אז הכנתי קציצות הודו (אפשר גם מעוף אבל הערך התזונתי של הודו גבוה יותר, לשיקולכם) אפויות שעושים בצ'יק ולא צריך לעמוד על הסירים והחום של הכיריים. מכדררים, מכניסים לתנור והולכים לנוח 20 דק' עד שמוכן. מכינים אנטיפסטי זריז או סלט טרי ויש לי ארוחת צהריים קלה, דלת פחמימות שלא תכביד לי החיים הגם ככה כבדים שלי כרגע.
קציצות הודו אפויות עם קינואה וירקות שמכינים בחצי שעה. הן טעימות בטירוף, בריאות ודלות שומן.

מחממים תנור ל - 180 מעלות
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות עד לקבלת תערובת אחידה.
מסדרים תבנית עם נייר אפייה ומשמנים קלות. יוצרים קציצות ומסדרים על נייר האפייה.
מזלפים מעט שמן זית על הקציצות ומכניסים לתנור ל - 20 דקות.
מרכיבים
הוראות הכנה
מחממים תנור ל - 180 מעלות
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות עד לקבלת תערובת אחידה.
מסדרים תבנית עם נייר אפייה ומשמנים קלות. יוצרים קציצות ומסדרים על נייר האפייה.
מזלפים מעט שמן זית על הקציצות ומכניסים לתנור ל - 20 דקות.