Print Options:

קציצות טופו וסלק אפויות

מס' מנות1 מנותזמן הכנה15 דקותזמן בישול40 דקותסה"כ55 דקות

קציצות טופו וסלק, אפויות, בריאות וטעימות! בדר"כ מתנשנשות מהתבנית אבל אם יגיעו לצלחת, תעשו לכם סלט כיפי ליד ויש לכם ארוחה מושלמת ובריאה.

קציצות טבעוניות טופו וסלק

 חבילת טופו
 2 סלקים מגורדים
 צרור כוסברה
 צרור פטרוזיליה
 צרור נענע
 כוס שיבולת שועל דקה
 בצל
 3 שיני שום
 3 כפות אגוזי מלך
 5 כפות טחינה גולמית
 כפית מלח
 חצי כפית פלפל
 חצי כפית בהרט
1

נטחן במעבד מזון: טופו, בצל, אגוזי מלך, שום ועשבי תיבול בפולסים קצרים עד לקבלת תערובת פירורית. תיזהרו לא לטחון יותר מידי שלא יהפוך לעיסה. אפשר גם לגרד טופו ובצל בפומפייה (בחלק עם החורים הקטנים) ולקצוץ דק את עשבי התיבול והשום.

2

נערבב את התערובת עם הסלק המגורד, שיבולת שועל, טחינה ותבלינים. נכניס למקרר לחצי שעה להתייצבות.

3

נחמם תנור ל – 180 מעלות.

4

נכין קציצות פחוסות ונסדר בתבנית עם נייר אפייה ומעט שמן זית.

5

נכניס לתנור ל – 40 דקות.

6

נוציא ונצנן כרבע שעה לפני שאוכלים.