גלידה טבעונית

קטגוריה, רמת קושיקלול

מתכון גלידה טבעונית שתצננן לכם את הקיץ.

לא יודעת מה איתכם אבל אני קיבלתי הרעלת לקטוז בתקופה האחרונה ומוצרי חלב עושים לי רע מתמיד.

מצד שני, אני חייבת גלידה פה ושם. דרישת התינוקת זה אפילו לא אני.

אז מה עושים? גלידה טבעונית!

5 דק' עבודה ואתם מסודרים עם גלידה בריאה ליום קיץ חם.

בחרתי בפירות שעוזרים למערכת העיכול, עשירים בסיבים, מחדירי אנרגיה ומסייעים לחיזוק כללי של מערכת החיסון.

יש להקפיא מראש את הפירות. אם אתם לא מחזיקים פירות קפואים במקפיא, תחתכו אותם ותכניסו למקפיא כשעה לפני הכנת הגלידה.

גלידה טבעונית נדירה! מוכן בצ'יק, אוכלים מיד או מקפיאים לרגעי חשק מתוקים.

גלידה טבעונית

מס' מנות1 מנות
זמן הכנה5 דקותזמן בישול0 minסה"כ5 דקות

 תפוח ירוק חתוך לקוביות ללא גרעינים וקפוא
 בננה חתוכה קפואה
 5 תמרים קפואות
 3 כפות טחינה גולמית
 1/2 כוס חלב שיבולת שועל (או כל חלב צימחי אחר שאתם אוהבים)
 קמצוץ מלח גס
 קמצוץ קינמון טחון
 כוס קרח

1

מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק. אם מרגיש לכם שחסר נוזלים, אפשר להוסיף מעט חלב צימחי או מים.

2

אוכלים מיד או מעבירים לכלי ולהקפאה.

מרכיבים

 תפוח ירוק חתוך לקוביות ללא גרעינים וקפוא
 בננה חתוכה קפואה
 5 תמרים קפואות
 3 כפות טחינה גולמית
 1/2 כוס חלב שיבולת שועל (או כל חלב צימחי אחר שאתם אוהבים)
 קמצוץ מלח גס
 קמצוץ קינמון טחון
 כוס קרח

הוראות הכנה

1

מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק. אם מרגיש לכם שחסר נוזלים, אפשר להוסיף מעט חלב צימחי או מים.

2

אוכלים מיד או מעבירים לכלי ולהקפאה.

גלידה טבעונית

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר.